Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Megvan a kivásárlás ára a horvát tehetségnek

Nyáron még forró volt körülötte a helyzet. Igazából minden szempontból, hiszen olasz földön azért megesik, hogy könnyen harminc fok fölé megy a hőmérséklet, vagy éppen egy játékos ára. Angliából állítólag befutott egy ilyen mértékű ajánlat érte, ám akkor nemet mondtak ennek és mint később kiderült azért, mert szerződést hosszabbítottak. 

Brozovic

Ám ebből a szerződésből nem kerül nyílvonáságra eddig semmi. Eddig. Most az ügynöke lerántotta leplet az egyik legérdekesebb dologról. Úgy néz ki, hogy Marco Brozovicnak is van kivásárlási ára.

“Kivásárlási ár? Igen megtudom erősíteni a hírt, hogy a tengerentúli érdeklődőknek 50 millió eurót kell lerakniuk érte.”

Miroslav Bicanic, Brozovic ügynöke azt is elmondta, hogy hiába érdeklődik a Juventus és a Chelsea is, “epicBrozo” most csakis az Interre koncentrál:

“Juventus és Chelsea? Marcelo csakis az Interre fókuszál. Szüksége volt a hosszabbításra, hogy visszaigazolást kapjon a képességeiről. Pioli a tökéletes választás Marcelo számára. Esélyt kap arra, hogy megmutassa a tudását.”

Ezt sikerült is eddig, hiszen pont legutóbb a Genoa ellen tudott duplázni a a horvát középpályás. Aki érdekes módon Frank de Boer alatt szinte egy percet sem játszott.

BSZ