Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol óriás nyújtana segítőkezet Baccanak

Érdekes pletyka látott napvilágot a spanyol médiában. A Diario Gol nevezetű újság arról számolt ma be, hogy az egykori Sevilla tmadó, Carlos Bacca visszatérhet Spanyolországba, de nem az ex-klubjához, hanem annak egyik közvetlen riválisához.

70bacca

Mégpedig az FC Barcelonahoz. Furcsa igaz? Hiszen miért is kellene egy harminc éves, most már mellőzött támadó a katalánoknak. Talán azért, mert Luis Suarez nem egy gép. Nem fogja tudni végig loholni az egész szezont maximális fordulatszámon pörögve. Ez képtelenség. Ugyebár most gondolkodhatunk, hogy amennyiben nem lép pályára a Barca kilencese, akkor mégis ki veszi át a helyét? Paco Alcacer? A huszonhárom éves támadó eddig ktszer lépett pályára.. és úgy tűnik, hogy az ő nem szerepeltetésének okai mélyre nyúlnak. Szóval a feltett kérdésre a válasz Carlos Bacca lehet.

A kolumbiai csatár jelenleg nem a legszebb napjait idézi. A Milan csapatában kissé megromlott a viszonya a vezetőedzővel, V. Montellaval és a szurkolókkal . Olybá tűnik, hogy nem is ő már az első számú befejező támadó a csapatban, hanem a nyáron igazolt Lapadula. Ennek pedig igazából az lehet az oka, hogy Carlos már a nyári átigazolási időszakban el akarta hagyni Milánót, de minden próbálkozásra ellenére hoppon maradt. Már ezt az elvágyódási szándékot nem díjazták körülötte az emberek, de a találkozókon mutatott hozzáállása sem aratott nagy sikert a milánói ördögök szimpatizánsainál/vezetésénél.

Mindemellett azért azt meg kell jegyezni, hogy annak ellenére, hogy nincs jó formában és kondícióban a mutatói nem rosszak. Tizenhárom mérkőzésen hat gólig és két gólpasszig jutott el ebben a szezonban a “halászfiú”, ami azért megsüvegelendő teljesítmény. Ami azonban gátat szabhat az üzletnek, az Bacca ára. A Milan ugyanis ragaszkodik a 30 milliós eladási cédulhoz, míg a Barca azért még tenne pár kört az üzlet körül, hátha lejjebb tudják tornászni azt a számot..

BSZ