Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hart jövő nyáron visszatér a Premier League-be, de…

Mint ismert, Pep Guardiola érkezésével kiszorult az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City kezdőjéből a rutinos hálóőr, nevezetesen Joe Hart. Ennek tükrében kölcsönbe került az az olasz ligában érdekelt Torinóhoz. Nos, a jövő nyáron mindenképp visszatér a Premier League-be, de a legújabb információ szerint nem a manchesteri alakulathoz, hanem könnyen lehet, hogy a rivális Liverpoolhoz. 

main-joe-hart-liverpool-badge

A Jürgen Klopp által vezetett Liverpool kapus kérdése továbbra is megoldatlan maradt. A “vörösök” Loris Kariust igazolták le a Mainztól ennek tükrében, ám a német portás rendkívül sok hibát vétett, ezért kikerült a kezdőből, és jelenleg újra Mignolet élvezi edzője bizalmát. Nos, a Daily Mirror úgy tudja, hogy az angol sztárcsapat jövő nyáron Joe Hartot szeretné megszerezni a rivális Manchester Citytől. Guardiola minden bizonnyal nem fog vele számolni, így van esély a transzferre. 

Joe Hart 2006 nyarán került a Manchester City kötelékébe. A 2006/2007-es idény rögtön bemutatkozhatott a legfelsőbb osztályban, majd a következő szezonban már ő lett az első számú hálóőr. Nagy meglepetésre két év múlva kölcsönadták a Birmingham Citynek, majd az ideiglenesen szerződés után ismét ő kapta meg a bizalmat. Guardiola érkezéséig gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számított a kezdőből, a “kékek” színeiben összesen 348 tétmérkőzésen jutott szóhoz, melyeken 137 alkalommal maradt érintetlen a hálója. A mostani kiírás folyamán a Torino színeiben 15 bajnokin állhatott eddig a kapuban, ezeken háromszor nem kapott gólt. A manchesteri gárdához nem mellesleg 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig közel 13 millió fontra becsüli az átigazolási értékét.