Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Micsoda szégyen!” – Elégedetlen hangok Sevillából

A Sevillánál finom szólva sincsenek megelégedve a Real Madrid elleni találkozón bíráskodó Antonio Mateu Lahoz játékvezető teljesítményével.

Mateu Lahoz a Sevilla játékosok között (Kép: as.com)

Mint ismert a Real Madrid a vártnál könnyedébben, 3:0-ra legyőzte hazai pályán a Sevillát a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
A vendégek ugyan elismerik, közel sem legjobb teljesítményüket nyújtották szerda este a Bernabéuban, két madridi gólt is számon kérnek Mateu Lahoz játékvezetőn. A Real második találata előtt az andalúzok véleményezik, hogy mielőtt szögletet rúghattak a blancók – amiből egyébként Raphael Varane fejjel talált Sergio Rico hálójába- szabadrúgást kellett volna ítélni Álvaro Morata ellen.

Ami még inkább feldühítette a Sevilla játékosait, az a Real Madrid harmadik gólját eredményező, könnyűszerrel befújt tizenegyes.
A találkozóra nem nevezett sevillai hálóőr, David Soria Twitteren írt bejegyzése, még ha első felindulásból íródhatott is, jól kifejezi, mit gondolhattak a Sevilla játékosai: “Ó Istenem, micsoda szégyen!”

Az alábbi videón (2:13-tól) jól látható az ominózus eset a büntető előtt:  

https://www.youtube.com/watch?v=HGmgeMcFqdQ