Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli támadóját vinné a Southampton! – sajtóhír

Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Southampton első számú gólfelelőse, nevezetesen Charlie Austin már egy jó ideje sérüléssel bajlódik. A kiesés kezdetben nem okozott komoly problémát a csapat számára, viszont az utóbbi meccsek alapján érződik a hiánya. Nos, ennek tükrében a “szentek” menedzsere, Claude Puel szeretné megerősíteni a támadó szekciót. 

intgabbia

A Daily Mirror információi szerint a Napoli olasz válogatott támadóját, nevezetesen Manolo Gabbiadinit szeretné leigazolni a Southampton. A nápolyi gárda szintén csatárproblémával küzdött egy ideig, hiszen Arkadiusz Milik összeszedett egy komolyabb sérülést. Természetesen a helyét Gabbiadini töltötte be, legalábbis néhány találkozó erejéig. A 25 esztendős csatár nem igazán élt a lehetőséggel, így Sarri kitette a kezdőből és Mertens számára szavazott bizalmat. Emellett Milik minden bizonnyal februárban visszatér, illetve a klub leigazolta a Genoa támadóját, Leonardo Pavolettit. Ebből kifolyólag nem kizárt, hogy a neves olasz együttes megfelelő ajánlat esetén elengedni Gabbiadinit. 

Manolo Gabbiadini 2015 januárjában csatlakozott az S.S.C. Napoli keretéhez. Az olasz támadó még Rafa Benítez irányítása alatt mondhatni alapembernek számított, majd Maurizio Sarrinál rendkívül a háttérbe szorult. Minden frontot egybe véve eddig 77 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, melyek során 23 alkalommal volt eredményes. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 15 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Németh Boldizsár