Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Villarreal már nem követte a Barca és az Atleti példáját

A Deportivo La Coruna és a Villarreal összecsapásával zárult a La Liga 18. fordulójának szombati játéknapja – elalvás előtt ideális elfoglaltság.

laliga2017

A liga legjobb védelmével rendelkező Villarreal látogatott a Riazorba, ahol a Depornak fontos pontokat kellett volna szereznie. A hazaiak a kiesés elől menekülnek, az elmúlt két meccsükön nem kaptak ki – ez nagyon fontos az ő szempontjukból, szerették volna folytatni ezt a pozitív sorozatot. A sárga tengeralattjáró ezzel szemben az utolsó BL-selejtezős hely elcsípésére hajt. Négy meccse veretlenek – legutóbb épp a Barcelona ellen értek el döntetlent. Ezen a találkozón viszont egészen más volt a dolguk.

Itt nem el kellett kerülni a gólt, hanem épp hogy lőni kellett volna. Ebben viszont merültek fel problémák. Fran Escriba együttese többet birtokolta a labdát, de ez nem jelentette azt, hogy képesek voltak veszélyt teremteni a Depor kapuja előtt. Sőt, inkább a hazai gárda tudott többször próbálkozni, bár a kaput igazából egyik csapat sem találta el túl sokszor. Összességében így egy nem túl magas színvonalú, de cserébe nem is túl izgalmas meccset játszott a két csapat – épp ideális ez egy jó szombat esti alvás előtt. Folytatódtak a jó sorozatok: a Villarreal nem kapott gólt és nem kapott ki, a Depor pedig szintén elkerülte a vereséget – mindenki jó járt.

Deportivo La Coruna – Villarreal 0-0
G.: