Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: “Nem a kritikusoknak focizom”

Cristiano Ronaldót szavazták meg a kínai szurkolók 2016 legjobb játékosának, a díj átvételekor pedig egy rövid interjút is készítettek vele, amiben elmondta, hogy nem foglalkozik a kritikusaival, csakis a szurkolóival. 

maxresdefault

Forrás: youtube.com

Cristiano Ronaldo elmondása szerint nem gondol azokra az emberekre, akik állandóan csak kritizálják. A portugál minden egyéni díjat besepert tavalyról, viszont az újévi formája korántsem mondható jónak, ezért sok kritikus ember és vélemény is megjelent ezzel kapcsolatban, a saját szurkolói között is.

“Egyszerűen csak nem foglalkozom a kritikákkal. Csak próbálom a legjobb formámat nyújtani és magamat adni, de akkor is lesznek olyan emberek, akik mindig utálni fognak valakit, így engem is, de ez is a futball része. Én így is boldogan megyek aludni minden nap, hiszen nem azért focizom, hogy a kritikusaimat elhallgattassam, hanem a szurkolóimért, akik boldoggá tesznek.” 

Az interjúban természetesen Messit sem hagyhatták ki, arra voltak kíváncsiak, hogy ő személyesen rivalizál-e az argentin támadóval.

“Riválisok vagyunk, mert két különböző csapatban játszunk, viszont ha együtt vagyunk a pályán, teljesen normális a kapcsolatunk. Az emberek állandóan összehasonlítanak minket, még a gyerekeinket is, de ez is a foci része. Én nem szeretem az összehasonlítást. Különbözőek vagyunk, de abban hasonlítunk, hogy mindketten csak a munkákat akarjuk végezni.”