Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cissé visszavonul a futballtól, más szakmát fog űzni!

Azt hiszem nem sok embernek kell bemutatni az extravagáns kinézetű futballistát, Djibril Cissét. Az egykori Liverpool, Marseille és Lazio játékos nemrégiben nyilatkozott és elismerte, hogy már nem terem számára sok babér a labdarúgásban. Váltani fog és azt hiszem egy igazán, a stílusához való foglalkozást fog űzni. 

2048x1536-fit_djibril-cisse-opere-hanche-succes-verrait-bien-tenter-derniere-experience-ligue-1-2016

Cisséről tudni kell, hogy az elmúlt másfél évben egy újabb sérülést próbált meg kiheverni és alapvetően fel is épült. Az utolsó csapata a francia, Saint-Pierroise volt, amiről én semmilyen adatot nem találtam. Mindenesetre van ilyen. Szóval náluk volt 2015-ben még. Ám a sérülés miatt a klub nem számolt vele, ezért csapat nélkül maradt az egykori negyvenegyszeres francia válogatott támadó.

Ám 2016 nyarára felépült az egykori BL – győztes csatár és nekilátott új gárdát találni magának, ám nem járt szerencsével és úgy döntött, hogy végleg szögre akasztja, amit szögre kell ilyenkor. Azonban nem fog hátradőlni tétlenül. Új szakmába kezd, mégpedig nem is akármibe:

“Imádtam futballista lenni, az életem volt a labda. Nagyon szeretném tovább folytatni, de elismerem, hogy a mai naptól vége a focinak. Azonban  a szenvedélyemet folytatom a munkámat a zenében és a divatban. A további pályafutásomat DJ-ként, producerként és tanácsadóként fogom folytatni, miközben a saját divatmárkámmal is foglalkozni fogok.”

“Köszönöm a megannyi támogatást, de egy új élet kezdődik, egy oroszlán sosem hal meg!” 

Így hát a korábbi francia gólkirály beveti magát a szórakoztatóiparba, illetve a szövetek világába. Amint kijön az albuma, bele is hallgatunk. Azonban a ruhái valószínűleg nem a kispolgári pénztárcára lesznek szabva.

Szerző: Borbély Szabolcs