Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újra indul a De Gea-hadművelet? – Sajtóhír

Spanyolországi sajtóhírek szerint a Real Madridnál a nyáron ismét megkísérelhetik majd megszerezni a Manchester United kapuvédőjét, David De Geát.

(Kép: marca.com)

2015. augusztus 31-én a Real Madrid kis híján megszerezte David De Geát az angol Manchester United együttesétől. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a tranzakciót egy elromlott faxgép hiúsította meg, ugyanis a felek hosszas huzavona után anno hajlandóak lettek volna egymás tenyerébe csapni (…) De Gea tehát maradt Manchesterben, sőt aláírta új szerződését, mely 2019 nyaráig – Egy év hosszabbítási opcióval – a vörös ördögökhöz köti a 26 esztendős kapust.

A spanyol válogatott első számú kapuvédőjévé előlépő De Gea megszerzéséről a hírek szerint a sikertelen 2015-ös kísérlet ellenére sem tett le végleg a Real Madrid. A blancók ügyeiben jártas Marca szerint a madridiak megpróbálják majd a nyáron hazacsábítani a klasszis kapust, aki hosszútávú megoldást jelentene a spanyol fővárosban. A Marca arról is ír, hogy az idei szezonban Keylor Navas formája visszaesett, és bár Zinédine Zidane bizalmát élvezi a Costa Rica-i hálóőr, De Gea azért más szintet képvisel.

A madridi sportnapilap a transzer kapcsán azért hozzátette, hogy a pályán végre felszálló ágban lévő MU-nál vélhetően hallani sem akarnak a spanyol eladásáról, akinek átigazolása közel sem lenne olcsó mulatság – Nagyjából 65 millió euró. Ráadásul egy bizonyos José Mourinhonak is lehet beleszólása klasszis kapusa jövőjébe…