Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol sztárcsapatok érdeklődnek a Lazio csillaga iránt! – sajtóhír

A Calciomercato.it információi szerint két angol sztárcsapat is szemet vetett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő S.S. Lazio kötelékébe tartozó Keita Baldé iránt.

afc_v_cfc_large

Az olasz portál úgy tudja, az Arsene Wenger által irányított Arsenal és az Antonio Conte vezette Chelsea is érdeklődik a 21 esztendős szenegáli válogatott támadó iránt, aki a mostani szezonban remekül teljesít. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2018 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 17 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Talán kevesen tudják, de Keita Baldé korábban a Barcelonában is futballozott, igaz utánpótlás szinten. A katalán gárda akadémiáján 2004-2011-ig rúgta a bőrt. Innen került az S.S. Laziohoz, ahol két esztendőt még az klub utánpótlásában húzott le. A Serie A-ban tehát a 2013/2014-es idényben mutatkozhatott be, első góljára nem kellett túl sokat várni, amit a Parma ellen szerzett. A következő szezonokban egyre többször került be a kezdőbe, ám stabilizálni nem tudta magát a hullámzó teljesítménye miatt. Nos, a mostani kiírásban viszont egyenletesen teljesít, a Lazio színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 120 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 21 alkalommal volt eredményes illetve 24 gólpasszt is kiosztott a társai között. 

Németh Boldizsár