Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bilic valóra váltotta egy WHU-drukker kisfiú álmát

Mindig jó érzés, amikor a futballszerető ember nemcsak a horribilis átigazolási összegekről, a csillagászati fizetésekről, a bírók vagy játékosok pocskondiázásáról, esetleg valamilyen balhéról olvashat a világ egyik legszebb sportágának kapcsán. Slaven Bilic gondoskodott róla, hogy szívet melengető történetből jusson mára is nekünk.

West-HamCarroll és Alf (fotó: Mirror)

Alf Hill egy West Ham-szurkoló kisfiú, akit édesapja, Matt elvitt a “kalapácsosok” edzőközpontjához, hogy megpróbáljanak találkozni egyik vagy másik WHU-játékossal. A Mirror arról számolt be, hogy a kisfiú leginkább Andy Carroll-lal, a bordó-égszínkékek remek formában futballozó támadójával akart találkozni, ám a robusztus csatár csak nem akarta befejezni edzésmunkáját.

Mikor már úgy tűnt, hogy Alf és idolja találkozása elmarad, egyszer csak megérkezett a parkolóba maga Slaven Bilic, a West Ham horvát menedzsere. Több se kellett a szakembernek, mikor meghallotta, miről van szó, beültette autójába Alfot, és bevitte az edzőközpontba.
A nagy találkozás végül létrejött, a kisfiú találkozhatott Carroll-lal, közös kép is készült a nagy pillanatról.

Alf édesapja, Matt nem is győzte dicsérni Bilicet a gesztusért, a közösségi médiát használta hálája világgá kürtölésére:

“Micsoda nagyszerű sztár vagy, Slav! Élete élményét szerezted neki!” – írta az apuka. – “Remélem, látod ezt a posztot. Sajnos nem volt lehetőségem elégszer megköszönni ezt neked..”

Ilyenkor mindig eszébe juthat az embernek, hogy keressenek bármennyi pénzt is a futballisták, legyenek bármekkora sztárok, ők is emberek és nem állnak távol tőlük a nemes gesztusok.

Szerző: Draskovics Tamás