Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: “Ibrahimovic? Álomigazolás lenne!”

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzés kapcsán, a Napolinak az emberei sorra adják a nyilatkozatokat. Nyilván többnyire a találkozó kapcsán, ám az olaszok elnökét teljesen más kapcsán találták meg az újságírók kellemetlen hiénái. 

Zlatan-Ibrahimovic

Mégpedig egy igazán bomba átigazolást vázoltak. Aurelio De Laurentiis (a Napoli jelenegi elnöke) pedig nem habozott, azt a választ adta, amire minden újság, oldal és rádió várt tőle. Mégis ki kapcsán keresték meg az itáliai üzletembert?

Zlatan Ibrahimovic a helyes a válasz. Ugyanis pár hete, hogy felröppent az a nyilatkozat a svéd klasszis ügynökétől, Mino Raiolatól, hogy a jelenlegi MU játékos “imádna” a Napoliban játszani és elismerte, hogy elképzelhető, hogy a jövőben oda fog igazolni a 35 éves csatár.

Szóval erre kértek egy reakciót a De Laurentiistől:

“Az álomigazolásom? Én azzal próbálok meg előrehaladni, amim van. Azonban akit kedvelnék, az egy óriás, aki épp a Manchesterben Unitedben van. Los Angelesben vacsoravendégemnek tudhattam és rendkívül kedves ember, még ha mindig mérgesnek is tűnik. Tudják kiről beszélek igaz?”

Persze, hogy lehet tudni. Zlatan klubváltása nem elképzelhetetlen. Belegondolva, hogy az Antoine Griezmann leigazolásáról szóló híresztelések egyre hangosabbak Manchesterben, könnyen jelentheti azt, hogy a svéd klasszis távozni fog. A Napolinál meg már tradíciónak számít az, hogy a keretben egy klasszis center megtalálható.

Szerző: Borbély Szabolcs