Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést írhat alá a Chelsea ásza! – lapértesülés

Az Antonio Conte által irányított Chelsea rendkívül egyenletesen teljesít a Premier League aktuális idénye folyamán. Bár a londoni “kékeknek” is voltak kisebb megingásai, hullámvölgyei a szezon közben, de hosszadalmasabb ideig eddig soha sem tört meg a játékosok lendülete. Nos, a legfrissebb információk szerint a klub egyik legnagyobb ásza, nevezetesen Diego Costa hamarosan új szerződést írhat alá…

Southampton v Chelsea - Premier League

A The Sun úgy tudja, hogy a spanyol válogatott csatár egy új öt évre szóló kontraktust írhat majd alá a Chelsea-vel, melynek köszönhetően a fizetése heti szinten 220 ezer fontra növekedhetne. A 28 esztendős támadóval kapcsolatban jó ideig téma volt az, hogy Kínába igazolhat, ám ezek a pletykák mostanság véget értek. Jelenlegi klubjához nem mellesleg 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 45 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Diego Costa 2014 nyara tartózik a Chelsea kötelékébe. A londoni gárda színeiben eddig minden frontot egybe véve 104 találkozón lépett pályára, melyek során 51 alkalommal volt eredményes illetve 21 gólpasszt is kiosztott a társai között. 

Németh Boldizsár