Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lipcsei marad a Fradinál

Az elmúlt időszakban jó pár szurkolói portál megszellőztette, hogy a Fradi “Kapitánya” Lipcsei Péter távozik, nem számít rá a vezetőség. Miután a klubtól eleddig senki nem cáfolta, hihetőnek is tűnt a sztori, de a napokban Orosz Pál a Ferencváros vezérigazgatója az origonak adott interjújában elmondta: Lipcsei marad a zöld – fehéreknél.

Lipcsei-Péter_Nemzeti-SportLipcsei továbbra is a Fradinál dolgozhat (nso.hu)

Az ultrák és a vezetőség kötélhúzásának újabb “áldozata” Lipcsei Péter volt. Ugyebár a szurkolók nem járnak be a stadionba amíg a “vénaszkennert nem törlik”, a vezetők pedig hajthatatlanok. Újabb és újabb kezdeményezéseket szerveznek a szurkolók, hogy részt vehessenek a bajnokikon, hétvégén a Debrecen elleni idegenbeli bajnokin a hazai szektorokba foglaltak helyet. Az is érdekes, ahogy olvasható a különböző szurkolói portálokon, hogy a Fradistákat állítólag a vendégszektorban helyet foglaló Fradisták provokálták. Nem egyszerű az ügy, de az biztos, nem jó, hogy nem járnak meccsekre, hiszen hétvégén is kiváló hangulatot teremtettek, s végig sportszerűen szurkoltak. Az NB III-as csapat meccseire is el szoktak menni az ultrák, korábban Csepelen, ősszel Pécsen volt ilyen túra. Most Mórahalomra készülnek a hétvégén. Az NB III-as csapat edzője Lipcsei Péter többször lenyilatkozta, hogy a szurkolókra szükség lenne a stadionban, s az ultrák ezért is gondolhatták azt, hogy mivel az ősszel nem tervezi a Fradi vezetősége az NB III-as csapat indítását, esetleg Lipcsei is repül. De a napokban Orosz Pál ezt cáfolta.

– Semmi sem igaz – cáfolta a vezető a Lipcsei távozásáról szóló értesüléseket az origonak tett nyilatkozatában. – Miközben az FTC vezetése igyekszik folyamatosan fejleszteni a klubot, arra is nagyon ügyel, hogy ápolja a hagyományokat, tisztelje és megbecsülje a legendákat. Ilyen legendás alakja a Fradinak a klubrekorder Lipcsei Péter, aki évek óta edzőként erősíti az egyesületet. Minden ellenkező híreszteléssel szemben Lipcsei Peti a Fradi kötelekében marad a jövőben is.

Tehát azt még nem tudni, hogy milyen feladatai lesznek az egykor a Fradiban legtöbb mérkőzésen pályára lépő középpályásnak, de az biztos, hogy számítanak rá. Korábban az U19-es majd az NB III-as csapattal is bajnoki címet nyert, így akár már komolyabb feladatot is rá lehetne bízni.

Endrődi Dávid