Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Győzött a Leganes és az Eibar is – videóval

Nagyon könnyen, több góllal győzték le ellenfelüket a Leganes és az Eibar is. A Depor sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el, és egyre közelebb kerül a kiesőzónához, a Malaga pedig hiába tudott győzni a múlt héten, ma csúnyán kikaptak. 

w_900x700_25201456_orh9946

Forrás: laliga.es

Leganes – Deportivo La Coruna : 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Szymanowski  (19.), Mantovani (30.), Unai Lopez (81.), Bueno (90+1.)  ill. –
Sárga lapok:  Moran (66.), Guerrero (69.) ill. Lux (63.), Andone (69.),  Guilherme (75.), Navarro (78.), Joselu (90.)
Kiállítás: – ill. 
Albentusa (62.)

A Leganes szinte lesöpörte a Deport a pályáról. A vendégek egy veszélyes Kakuta fejessel nyitottak a 8. percben, de utána a hazai csapat vette át az irányítást. A 19. percben be is jött a fölény, hiszen megszerezték a vezető gólt. El Zhar adta be a labdát középre, amit Szymanowski szép mozdulattal, kapásból lőtt a kapuba. Nem kellett sokat várni a második góljukig, csak a 30. percig. Egy szögletet követően Mantovani fejelt a kapuba. Az első játékrészben még volt egy nagy helyzete Szymanowskinak, de a labda pár centivel a kapi mellé ment.

A második félidőben is a hazai csapat dominált. Az 59. percben jöhetett volna a harmadik gól is, de Dimitrios Siovas bombáját a kapus a felsőlécre paskolta. A 62. percben emberhátrányba került a Depor, amikor Raul Albentosát kiállította a játékvezető egy durva szabálytalanság miatt. A következő percekben is kissé durva volt a játék, de nem ment vele semmire a Depor, és a 81. percben érkezett a harmadik Leganes gól is. Tito küldte be a labdát Unai Lopeznak, aki kapásból lőtt a kapuba. A meccset végül Bueno zárta le, a 91. percben a negyedik góllal, amit Samuel passza után lőtt kapásból a kapuba.  

Eibar – Malaga: 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Adrián (43. 50. – büntetőből),Einrich (52.) ill. –
Sárga lapok:  Capa (77.), Bebe (90+3.) ill. Fornals (53.), Rosales (62.),  Ontiveros (77.), Torres (79.), Torres (79.)
Kiállítás: – ill. 
Rosales (71.)

Nem ment a Malagának a játék a meccsen, az Eibar mindenben feléjük nőtt. Igaz, igazán nagy helyzetük nem volt nagyon sokáig, csak az első játékrész végén, a 43. percben tudták megszerezni a vezetést.  Einrich kapta meg a labdát egy elég lesgyanús szituációban, aki az üresen érkező Adriánnak passzolt, aki könnyedén lőtt végül a hálóba.

 A második félidő elején szerencséje volt az Eibarnak, mivel az 50. percben Juankar rángatta meg ellenfele mezét a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. Adrián állt oda a büntetőponthoz, majd a nyugodtan lőtt a kapu jobb alsó sarkába, megszerezve a második góljukat. Az Eibar nem állt le a tizenegyes után sem, és két perc múlva, az 52. percben megszerezték a harmadik góljukat is. Anaitz Arbilla kiváló labdát ívelt Enrich elé, aki a tizenhatosról lőtt a kapuba. A 65. percben akár növelhették is volna előnyüket, de Inui lövését a kapus bravúrral védeni tudta. Nagyon nem volt viszont szerencséje a Malagának, hiszen a 62. percben Rosales megkapta a második sárga lapját is, így a játékvezető idő előtt zuhanyozni küldte. Az Eibar emberelőnyben focizhatott a mérkőzés végéig, de ezt már nem használták ki, így három góllal győzték le a Malagát.