Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alexis Sánchez visszatérhet a La Ligába! – lapértesülés

A Daily Star információi szerint két spanyol együttes is bejelentkezett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal chilei sztárjáért, nevezetesen Alexis Sánchezért

sevilla-atletico-madrid

A brit napilap úgy értesült, hogy a Jorge Sampaoli által irányított Sevilla és a Diego Simeone vezette Atletico Madrid is szívesen a soraiban tudná a londoni “ágyúsok” klasszis támadóját. Alexis Sánchez számára állítólag végleg betelt a pohár, miután a Bayern München otthonában egy 5-1-es pofonba szaladtak bele a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Emellett a chilei futballista ugyebár több, mint 200 ezer fontos heti fizetést szeretne kicsikarni, de ezidáig a felek nem igazán tudtak dűlőre jutni. Nos, jelen állás szerint pedig nagyon úgy fest, hogy adott esetben már a fizetés emeléssel sem tudná megtartani az Arsenal egyik, ha nem a legjobb labdarúgóját. Visszakanyarodva a Sevillához, az andalúziai csapatot az is segítené az esetleges megszerzéshez, hogy ugyebár az a Sampaoli tölti be a menedzseri pozíciót, aki a chilei válogatottnál dolgozhatott már együtt Alexis Sánchezzel. Természetesen az idény során nemcsak ezzel a két csapattal boronálták össze a 28 esztendős támadót. Korábban szóba hozták már a Juventusszal és az Interrel is. 

Alexis Sánchez a 2016/2017-es szezon folyamán eddig minden frontot egybe véve 34 mérkőzésen jutott szóhoz az Arsenal színeiben, melyek során 20 alkalommal volt eredményes illetve 16 gólpasszt osztott ki a társai között. Jelenlegi klubjához nem mellesleg 2018 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 65 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár