Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Chelsea meglepetés embere! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján számolt be arról, hogy két esztendővel meghosszabbította az idény meglepetés emberének elmondható Victor Moses szerződését.  

moses-extends.img

A 26 esztendős nigériai válogatott szélső támadó újdonsült kontraktusa immáron 2021 júniusáig érvényes. Mosest abból a szempontból lehet meglepetés embernek elmondani, mivel a szezon előtt senki se hitte volna azt, hogy Antonio Conte komolyabban fog vele számolni, ám az olasz mester meglátta benne a lehetőséget, és idővel a londoni “kékek” meghatározó játékosa lett. Tehát, ha úgy tetszik valamelyest a korábbi Juventus tréner “felfedezettjének” is tekinthető a nigériai futballista. 

Victor Moses a 2012-es nyári átigazolási piac során csatlakozott a Chelsea-hez. Habár a 2012/2013-as szezon folyamán nem lehetett elmondani alapembernek, viszont Di Matteo és Benítez többször pályára küldte a nigériait, ha csak csereként is. José Mourinho érkezésével viszont elkezdődött a kölcsönbeli szerződések “kora”, hiszen az elmúlt három idény alatt megjárhatta a Liverpoolt, a Stoke Cityt és a West Ham Unitedet is. Balszerencséjére, mire úgy tűnt, hogy végérvényesen stabilizálta helyét a kezdőben, arra egy kisebb/nagyobb sérülést mindig összeszedett. Nos, Moses a mostani kiírás folyamán eddig minden frontot egybe véve 28 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 4 alkalommal volt eredményes illetve 3 gólpasszt is kiosztott a társai között. 

Németh Boldizsár