Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca kölcsönemberét kölcsönözné a Milan

Még mindig csúszik az AC Milan megvétele. Még mindig nincsen kínai pénz a háznál, ám ettől függetlenül a klub ideiglenes (ideiglenes?) vezetése nem ül a babérjain. Olasz portálok szerint már most elkezdenek tárgyalni a Barcelona első embereivel a milánóiak annak érdekében, hogy minél előbb be tudják őt biztosítani maguknak. 

tello.chiesa.fiorentina.2016.17.abbraccio.750x450

Ez a játékos pedig nemmás, mint Cristian Tello. A 25 éves futballista jelenleg a Milan riválisánál, a Fiorentinanál rúgja bőrt. Nem is kis eredménnyel. Annak ellenére, hogy a violák nem éppen életük formájában játszanak, a spanyol szélső eddig 27 találkozón öltötte magára a firenzei klub mezét ebben a szezonban, ami alatt 3 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki. Emellett persze nem szabad megfeledkezni a játékstílusáról.

Képes megverni az emberét egy-az egyben. Nagyon agilis és igencsak gyors középpályásról beszélünk az esetében. Nem mellesleg nem kevés tapasztalattal is bír. Azonban nem lesz olyan egyszerű a Milan számára megszerezni őt. Már ha tényleg akarja a klub és nem csak az Iberico Sport és a footballitalia.net agyszüleménye a hír.

Tudni kell, hogy a Tello jelenlegi kölcsönszerződésében benne van egy megvételi opció is. Ami azt jeleni, hogy a Fiorentina 10 millió euróért cserébe véglegesítheti a játékost. Ergo lépéselőnyben van Sosua együttese a Montellaval szemben. Bár persze egy klub érdeklődése mindig okozhat bonyodalmakat, így azért nem kell biztosra venni azt, hogy a spanyol fiatalember jövőre is a Fiort választja. Főleg nem úgy, ha időközben a portugál trénert (P. Sousa) eltanácsolják a jelenlegi hivatalából. Hiszen mégiscsak ő volt az, aki hitt Telloban és kérte a leigazolását.

Szerző: Borbély Szabolcs