Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra is bizonytalan Kingsley Coman jövője!

A 2015/2016-os idény folyamán remek teljesítményt nyújtott az ifjú Kingsley Coman, így szinte borítékolható volt az, hogy a Bayern München él opciós jogával, és végleg szerződteti a tehetséges francia labdarúgót. Nos, ez végül nem így történt, és az is elképzelhető, a bajorok már nem is fognak élni ezzel a lehetőséggel. 

081716-kingsley-coman-bayern.vresize.1200.675.high_.19

A legfrissebb hírek szerint a 20 esztendős Kingsley Comanért bejelentkezett az Antonio Conte által irányított Chelsea illetve a Pep Guardiola vezette Manchester City is, a fiatal francia pedig ugyebár utóbbi trénerrel dolgozhatott már együtt a Bayern Münchennél. A spanyol szakembernél valóban jól ment ki a játék, és ebből kifolyólag lehetett azt gondolni, hogy a német sztárcsapat véglegesíti az ottlétét. Carlo Ancelottinál viszont a háttérbe szorult, így pedig egyre kevesebb arra az esély, hogy maradni fog. A bajoroknak állítólag 20 millió euró körüli értéket kellene kipengetniük, ha szeretnék mégis csak megtartani a Juventustól kölcsönkapott tehetséges futballistát. 

Kingsley Coman a 2016/2017-es szezon eddigi részében minden frontot egybe véve 17 találkozón jutott szóhoz a Bayern München színeiben, melyek során 2 alkalommal volt eredményes. A Juvéhoz egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 20 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár