Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter célkeresztjében a PSG argentin sztárja – sajtóhír

Az olasz Gazetta dello Sport beszámolója szerint a milánói kék-feketék Párizsból igazolnának a nyári átigazolási piacon. Az Inter komoly tervekkel vág neki a nyári transzfer időszaknak és a PSG argentin játékos az egyik fő célpont. 

420618-angel-di-maria-psg-clb-700

Az olasz Gazetta dello Sport értesülései szerint az Inter bejelentkezett a PSG argentin sztárja Angel Di Maria-ért és nyáron szerződtetni kívánják az milánóiak.  Di María 2014-ben 75 millió euróért került a Manchester Unitedhez a Real Madridtól, majd egy évvel később a PSG 63 millió eurót fizetett érte. Amennyiben az Inter komolyan gondolja az argentin válogatott szerződtetését mélyen a zsebébe kell nyúlniuk az Inter tulajainak.

Di Maria remek szezont fut idén is összeségében, a 78-szoros argentin válogatott  33 tétmérkőzésen 9 gólt és 10 gólpasszt jegyezz a francia PSG színeiben. A 29 éves argentin szélső 2007-ben szerződött Európába a Rosario Central csapatától a portugál Benfica csapatához ahol összesen három szezon alatt 124 mérkőzésen 15 gólig jutott minden sorozatot figyelembe véve. 2010. június 28-án 25 millió euró ellenében szerződtette a Real Madrid az argentin válogatottat. Di Maria a spanyol fővárosban 5 szezont húzott le és 190 mérkőzésen 36 gólig jutott. 2014. augusztus 26-án a Manchester United 60 millió fontért szerződtette az argentint, azonban mindössze egy évet töltött Manchesterben és egy évvel később a PSG  63 millió eurót fizetett érte.

A 29 éves argentin szélső szerződése 2019 nyaráig szól a párizsi alakulathoz és a transfermarkt portál a játékos piaci értékét 50 millió euróra taksálja.

O.G.