Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Most Indonéziában próbálkozik a Chelsea és a Real Madrid korábbi klasszisa!

Immáron hivatalos, hogy a pályafutása legszebb éveiben a Chelsea és a Real Madrid együtteseiben is megforduló, 2016 szeptembere óta klub nélküli Michael Essien Indonézia egyik legnépszerűbb csapatához igazolt. 

(Kép: as.com)

Az európai klubfutballba az Olympique Lyon együttesében nyújtott teljesítménye alapján berobbanó Michael Essien lassan 35 esztendős, de még mindig folytatja aktív labdarúgó pályafutását. 2016. szeptemberében a görög Panathinaikos együttesével szerződést bontó, azóta klub nélküli középpályás egy éves szerződést kötött az indonéz bajnokságban szereplő, Persib Bandung együttesével. Érdekesség, hogy a korábbi 58-szoros ghánai válogatott játékos az 1990-es évek óta egyértelműen a legnagyobb név aki Indonéziában futballozik, egy bizonyos Mario Kempes és Roger Milla után.

Michael Essien mögött egyébként így is szép és tartalmas karrier húzódik, hiszen játszhatott a Chelsea, a Real Madrid, vagy az AC Milan együtteseiben is, és többek között angol és francia bajnoknak, FA-kupa -és Bajnokok Ligája győztesnek is vallhatja magát.