Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ranieri visszatérhet a PL-be – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Leicester éléről menesztett Claudio Ranieri ismét a Premier League-ben vállalhat munkát, ezúttal is egy kiesés ellen küzdő gárdánál.

hd-claudio-ranieri-leicester-city_9pjyj05fbpt18q5fzy2fatzi

Angol sajtóértesülések szerint a Leicester éléről menesztett olasz szakember Claudio Ranieri veheti át a kiesés ellen küzdő újonc Middlesbrough irányítását. Mint arról beszámoltunk az újonc Boro vezetősége  3 és fél évnyi együttműködés után menesztette Aitor Karankát a csapat éléről. A 65 éves olasz szakember legutóbb a szintén angol élvonalbeli Leicester csapatánál dolgozott és óriási meglepetésre megnyerte a legutóbbi szezonban a rókákkal a PL-t. Az újonc számára akár jó ómen lehet az olasz szakember érkezése hiszen mikor átvette a Leicester együttesét előbb bent tartotta a PL-ben a rókákat majd megnyerte velük az egyik legerősebb bajnokságnak tartott angol pontvadászatot.

Ranieri rendkívül rutinos szakembernek számít, több európai topcsapatnál is megfordult pályafutása során. A 65 éves szakember olyan csapatokat irányított pályafutása során, mint például az olasz Cagliari, Napoli, Fiorentina, Parma, Juventus, Inter, Roma, a spanyol Valencia, Atletico Madrid valamint a Chelsea és Monaco együttese, továbbá a görög válogatott szövetségi kapitánya is volt az olasz szakvezető.