Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Örmény és lengyel győzelem – VIDEÓ

Európa szerte zajlanak a világbajnoki selejtezők. A mai estén az E csoport küzdelmei folytatódtak. 18:00 órai kezdettel az Örményország Kazahsztán összecsapással kezdődött a játéknap.

2601

 Örményország – Kazahsztán 2:0 (0:0)
Gólszerzők: Mkhitaryan (73.), Ozbiliz  (75.) ill. –

A tabella alján szerénykedő két csapat csapott össze egymással. Az első játékrész sok izgalmat nem tartogatott a szurkolók számára. Egyik gárda sem tudta feltörni a másik védelmét. A találatok a második félidőre maradtak. Sokat kellett várni a gólokra, mivel azok az utolsó 20 percben születtek. Először a Bundesligában remeklő örmény sztár köszönt be a kazah kapuba, majd 2 perccel később Ozbiliz biztosította be csapata számára a győzelemt.

Montenegró – Lengyelország 1:2 (0:1)
Gólszerzők: Mugosa (63.) ill. Lewandowski (40.)

Kemény csatára számíthattunk ezen a találkozón, mivel a lengyelek a listavezetők, a montenegróiak pedig a trónkövetelők, mivel csak 3 pont a lemaradásuk. A mérkőzést a vendég gárda kezdte jobban. A vezető gólra sokat kellett várni, a lengyelek a 40. percben tudták csak mattolni a hazai védelmet. A Bayern München sztárja, Lewandowski lőtte meg csapatának a vezető találatot. A lengyelek csak a 63. percig örülhettek, mivel Mugosa révén ismét egyenlített a hazai válogatott. A 82. percben dőlt el a három pont sorsa. A Dortmundot erősítő, Piszczek köszönt be a hazai kapuba, és ezzel három pontot érő találtot szerzett a válogatottjának.

Románia – Dánia 0:0
Gólszerzők: – ill. –

Csalódnia kellett annak, aki gólzáporos mérkőzésre számított a román-dánon. A háló 90 perc alatt egyszer sem zörrent meg, így mindkét válogatottnak be kellett érnie a döntetlenért járó 1-1 ponttal. Az élen Lengyelország kezd elhúzni, azonban a pótselejtezőt érő 2. hely még mindkét gárdának elérhető távolságban van.

https://www.youtube.com/watch?v=7_PVBGXemu4

tabellaF

kép: skysports.com

Nagy Gábor