Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jesus nagy lökést ad a Citynek

Kemény megmérettetés vár ma a Manchester Cityre. Pep Guardiola este 9-kor, hazai pályán fogadja a városi rivális Manchester Unitedet.

man-city-fa-cup_1gvci57kv11va14h21rnv7ti03

Bizakodhatnak a szurkolók

Pep Guardiola megerősítette azt, hogy Gabriel Jesus készen áll a Vörös Ördögök elleni derbire. Ez nagy lökést adhat a Kékeknek. A katalán szakember elmondta, hogy a brazil csodagyereknek már nincsenek fájdalmai, viszont a kihagyás miatt még nem 100%-os az állapota.

Fontos lenne a győzelem a City számára, mivel a kupabúcsú után már csak a bajnokság maradt Guardioláéknak. Az idény végén viszont nem a bajnoki címért versengenek, hanem meg akarják csípni a Bajnokok Ligája csoportkört érő helyek egyikét. Nem akarnak úgy járni, mint az előző idényben, hogy már augusztusban pályára kelljen lépniük a selejtező során.

Sterlingnek fejlődnie kell

Guardiola nem elégedett Sterling teljesítményével, ez a játékpercein is meglátszik, mivel az elmúlt négy mérkőzésből hármon a kispadon kapott csak helyet. Az Arsenal ellen a 23. percben állhatott be Silva helyére.

Jobb teljesítményt kell nyújtania ahhoz, hogy ismét kiérdemelje Guardiola bizalmát, és a kezdő tizenegyben kapjon helyet.

kép: performgroup.com

Nagy Gábor