Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Három meccs, három változó végkifejlettel! – Videóval

A spanyol bajnokság 35. fordulójának vasárnapi játéknapján napközben három mérkőzést rendeztek. Lássuk a részleteket időrendben haladva:

Az Eibar valóban üde színfoltja idén a La Ligának (Kép: La Liga Twitter)

Osasuna – Deportivo La Coruna 2-2 (1-1)
Gól: Mondragon (4.), Juanfran (78. -öngól) illetve Guilherme (18. és 70.)

Nagyon bekezdett a már kiesett Osasuna a Depor ellen! A brazil Guilherme találatainak köszönhetően aztán mégis úgy tűnt, hogy a hazaiak ezúttal is pont nélkül maradnak, ám egy szerencsés találatnak köszönhetően legalább az egyik pontot otthon tartották – Becsületből.

https://www.youtube.com/watch?v=52PqBABc_A8

Betis – Deportivo Alavés 1-4 (1-0)
Gól: Pardo (12.) illetve Kristicic (48.), R. Sobrino (54.), C. Santos (56.), Katai (94.)

https://www.youtube.com/watch?v=VZ5cFDT4g64

A szünetben még vezetett egy góllal a Betis, de aztán a fordulást követően mindkét csapat valósággal másik arcát mutatta, a kupadöntős Alavés pedig átrohant a sevillaiakon, és végül imponáló, 4:1- arányú győzelmet aratott.

Eibar – Leganés 2-0 (0-0)
Gól: Kike (62.), Enrich (66.)

Az igen előkelő helyen szereplő Eibar nyerte a két kis csapat találkozóját. A Leganés ugyan jól tartotta magát, ám egy 4 perces rövidzárlat bő egy óra elteltével megpecsételte a sorsát! Különösen a hazaiak második találatához kellett nagyon a vendégek védelme, akik igazán rosszul vitték véghez a lestaktikát…

Három fordulóval a vége előtt a Leganésnek van még miért izgulnia: Elsősorban a bennmaradás miatt, és különösen azért, hogy a 6 pontos előnyük a már kieső Sporting Gijon előtt ne kényelmesítse el őket!