Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal védőjét vinné a Real Madrid! – lapértesülés

A Don Balón információi szerint a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal ifjú spanyol védőjét, Hector Bellerint

4839610

A Real Madrid mellett állítólag a Barcelona is szeretné leigazolni a tehetséges hátvéd, vagyis jobban mondva a katalánok inkább visszakívánják szerezni, hiszen 2003-2011-ig a Barca kötelékébe tartozott az ifjú Bellerin. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2023 júniusáig köti szerződés a spanyol védőt, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli az átigazolási értékét, bár minden bizonnyal a londoni gárda ennél jóval komolyabb összeg ellenében engedné el egyik legjobbját.

Hector Bellerin a 2014/2015-ös idény folyamán mutatkozhatott be az Arsenal felnőtt csapatában. A londoni “ágyúsoknál” ezidáig minden frontot egybe véve 109 találkozón jutott szóhoz. Nem mellesleg már debütált a spanyol labdarúgó-válogatottban, eddig összesen 3 meccsen kapott lehetőséget a nemzeti együttesben. 

Németh Boldizsár