Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Győzött a Gijón, így még esélyesek a bennmaradásra – videóval

Még megmaradt az esélye a Sporting Gijónnak, hogy bennmaradjon a spanyol első osztályban, miután legyőzte az egyre rosszabbul teljesítő Las Palmast.

w_900x700_06152955_mg_0274Forrás: laliga.es

Sporting Gijón – Las Palmas: 1-0 (0-1)
Gólszerzők: Carmona (67.) ill. –
Sárga lapok:  Alvarez (32.), Pereira (49.), Duje Cop (71.),  Canella (80.) ill. Mesa (41.), Hernan (90+1.), Lopes (90+3.)
Kiállítás: – ill. –

Csak a labdabirtoklásban múlta felül a Las Palmas a Sporting Gijónt, a kieső jelölt csapat viszont úgy játszott, hogy mindenképpen meg szeretnék ragadni az utolsó esélyt is a bennmaradásra. A 18. percben akár megszerezhette volna a vezetést, de Duje Cop csak  a kapufát találta el egy szabadrúgásból.  A 26. percben a Las Palmasból Viera egy hatalmas lehetőséget szalasztott el, amikor a kipattanó labdát a kapu mellé lőtt centikkel. Sokat támadt a Gijón, aztán a 67. percben sikerült megszerezniük a vezetést.  A labda pontosan Carlos Carmona lábai elé érkezett közvetlenül a tizenhatos előtt, majd erőből lőtt a bal alsó sarokba. A hátralévő időben már esélye sem volt az egyenlítésre a Las Palmasnak, így a Gijónnak megmaradt az esélye a bennmaradásra.