Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan nem érdeklődik Alvaro Morata iránt!

Az elmúlt hetekben felröppentek olyan hírek Alvaro Moratával kapcsolatban, melyek szerint a Vincenzo Montella által irányított AC Milan is bejelentkezett érte. Nos, a klub sportigazgatója, Massimiliano Mirabelli azonban leszögezte, nem érdeklődnek a Real Madrid támadója iránt. 

mirabelli-acm

Massimiliano Mirabelli árulta, hogy jelen volt a Real Madrid egyik mérkőzésén, de nem Alvaro Morata miatt, mivel az AC Milan nem érdeklődik iránta. A még mindig csak 24 esztendős spanyol támadó azonban így sem szenvedett hiányt a kérők kapcsán, hiszen a pletykák szerint a Manchester United és a Chelsea is szívesen a soraiban tudná a “királyi gárda” kötelékébe tartozó labdarúgót. 

Alvaro Morata helyzete mindenképpen érdekes a Real Madridnál. Habár a klub egyik leggólerősebb játékosának számít, viszont ennek ellenére csak másodhegedűsnek számít Karim Benzema mellett. Az aktuális idényben ezidáig minden frontot egybe véve 39 találkozón jutott szóhoz Alvaro Morata, melyek során 20 alkalommal volt eredményes illetve 6 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár