Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Betis: Az Atlético megkeresése ellenére maradna a karmester!

A Real Betis utánpótlás válogatott játékosa, Dani Ceballos elmondta, nem áll feltett szándékában az, hogy eligazoljon a sevillai zöld-fehérektől.

(Kép: as.com)

Spanyolországi lapértesülések szerint az Atlético Madrid kiszúrta magának a Real Betis 20 esztendős középpályását, Dani Ceballost. A hétvégi bajnoki fordulóban a Betis színeiben éppen az Atlético ellen gólt szerző 20 esztendős játékos a találkozót követően igyekezett tisztább képet festeni a jövőjéről. “Most maximálisan szeretnék a szezon végére fókuszálni, hiszen következik a Sporting Gijon elleni bajnoki, majd az U21-es válogatottnál lesz jelenésem. Hogy mi lesz ez után? Még 3 évig szerződésem van a Real Betisszel, és azt gondolom hogy a jövőm Sevillában van!” – Adta meg a választ Ceballos az esetleges nyári klubváltás témáját firtató újságíróknak.

A 13-szoros spanyol U21-es válogatott játékos azt is elmondta, hogy úgy gondolja karrierje egyik legjobb, legkomplettebb meccsét játszotta a hétvégén az Atlético elleni, és bízik abban, hogy a következő idényben mind egyénileg, mind pedig csapatként a Betisszel előrébb tudnak lépni.