Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Pepe elfogadta az Inter ajánlatát! – Sajtóhír

Az olasz La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint a Real Madrid középhátvédje, Pepe igent mondott az olasz Internazionale hívószavára, és két éves szerződést ír alá a “divat fővárosában”.

(Kép: as.com)

Egyre valószínűbb, hogy 10 év és megannyi siker után a nyáron búcsút int a Real Madridnak Pepe. A portugál válogatott játékos kapcsán már jó ideje lehetett hallani európai és kínai megkeresésekről, legújabban pedig arról, hogy a 34 esztendős hátvéd karrierje könnyen elképzelhető, hogy Milánóban folytatódik majd.

A La Gazzetta dello Sport szerint ugyanis Pepe hosszas gondolkozás után elhatározta, hogy bár sokáig várt egy számára megfelelő ajánlatra a Realtól, mivel az nem érkezett meg, távozik a spanyol fővárosból. A 82-szeres válogatott futballista számításait az olasz Internél találhatja meg, ahol az általa megfelelőnek vélt 2 éves szerződés végére kanyaríthatja oda aláírását. A vezető olasz sportlap szerint a felek szóbeli megegyezést kötöttek, és már csak az Inter új kínai tulajdonosának, Zhang Jindong úrnak a jóváhagyása szükséges a transzfer létrejöttéhez.

Mint ismert Pepe 2007 nyarán 30 millió euróért érkezett a Real Madridhoz, ahol klubszinten mindent megnyert a “királyi gárdával”, viszont sérülései és a csapaton belüli komoly konkurencia miatt az idei szezonban már végérvényesen nem számított alapembernek a blancóknál.