Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mexikói csapat érdeklődik Duván Zapata iránt – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a mexikói labdarúgó-bajnokságban (Liga MX) folytathatja pályafutását a Torino játékosa, Duván Zapata. 

 (Photo by Image Photo Agency/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a mexikói Cruz Azul csapata erősen érdeklődik a Torino csatára, Duván Zapata iránt. A hírek szerint már hivatalos ajánlatot is tettek érte, ami 14 millió euró körüli vételárat tartalmazott. A döntést közösen kell meghoznia a torinóiaknak és a játékosnak, tekintve, hogy milyen fontos szerepet tölt be jelenleg a csapatban.

Zapata jó szezont fut a Torinónál, és szinte visszatért azokhoz a számokhoz, amiket az Atalantában mutatott, ezért kulcsjátékosnak számít. A csatár a mostani szezonban 34 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólt szerzett, valamint 4 asszisztot adott, amire a Serie A-ban a 2021/22-es szezon óta nem volt példa tőle A kiváló formájára való tekintettel a torinóiak kezdenek ajánlatokat kapni a játékosért.

Egy esetleges távozás esetén Zapata 11 év után hagyná el Európát. Az utolsó szezonja az olaszon kívüli bajnokságban Argentínában volt, ahol az Estudiantes de La Plata csapatában játszott.