Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas: “Buffon karrierje nem érhet véget Bl-győzelem nélkül!”

A Real Madrid korábbi kapusa, Iker Casillas szerint Juventusos kollégája, Gianluigi Buffon mindenképpen rászolgált arra, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját.

1496126551_639609_1496127048_noticia_normal(Kép: as.com)

Iker Casillas a La Gazzette dello Sportnak adott interjújában elárulta, számára nem olyan egyértelmű, hogy a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében a Real Madridnak szorít majd, mrá csak azért sem, mert a túloldalon egy bizonyos Gianluigi Buffon áll majd a Juventus kapujában. “Ha a Juventus nem a Real Madriddal játszana, akkor egyértelműen nekik szurkolnék! Természetesen nagyon közel áll hozzám mind a mai napig a Real Madrid, de ettől függetlenül úgy gondolom Gigi (Buffon) karrierje nem érhet úgy véget, hogy nem nyeri meg a Bajnokok Ligáját! Hosszú karrierje során ő már minden megnyert, ez az egy trófea hiányzik már csak neki!” – Így Casillas, aki Bufonnal egyetemben a 21. század meghatározó kapusának vallhatja magát.

“Gigi fantasztikus szezon végéhez közeledik. Remek formában van, és 39 évesen is igazolja, hogy a legmagasabb szinten is versenyképesnek lehet lenni. Talán még az Aranylabda szavazáson is esélyesként indulhat, de persze tudjuk, hogy a voksoláson a kapusok nincsenek túl kedvező helyzetben.” – Folytatta Casillas, megemlítve azt is, hogy szerinte a Juve nem csak hátul, de Higuainnal, Dybalával vagy Mandzukiccsal elől is nagyon erős csapat, éppen ezért, a 36 esztendős spanyol hálóőr szerint a “hátul kevésbé kiváló” Real Madridnak igen is nagyon komolyan kell vennie a Juventus támadóit!