Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vörös Ördög lehet a Bréma ászából

José Mourinho az Atletico ászát, Griezmann-t szerette volna Manchesterbe csábítani. Csekély az esélye annak, hogy a madridi valaha is a Vörös Ördögök mezét öltse magára, így új célpont után nézett a szakember. A Werder Bremen kiválóságát csábítaná Angliába Németországból.

max-kruse-

Alvaro Morata, Andrea Belotti és Romelu Lukaku is megjelentek Mourinho kívánságlistáján Griezmann mellett, azonban most úgy tűnik, a Werder Bremen sztárja lesz mégis a befutó.

Max Kruse a Bundesligában idén nagyot alakított. A szezon második felében találta meg a góllövő cipőjét. A 29 éves játékos 15 találatig jutott a 23 lejátszott találkozóján. Kruse, már csak a kora miatt is olcsóbb lenne, mint az Atletico sztárja. Mourinho pedig nem tétlenkedhet a nyári átigazolási időszakban, mivel a csapattal a Bajnokok Ligájára készül, miután az Ajax legyőzésével diadalmaskodtak a második számú európai kupasorozatban, és kivívták az indulási jogot a BL-ben.

Kruse eddig csak Németországban bizonyított. Futballozott a Borussia Mönchengladbach, a Freiburg, a Wolfsburg, illetve a St Pauli együttesében is. 2016-ban csatlakozott a Werder Bremenhez, ahol viszonylag hamar megtalálta a számításait. A Premier League új kihívásokat tartogatna a jövőben a csatárnak.

kép: d3ltpfxjzvda6e.cloudfront.net

Nagy Gábor