Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új sportigazgató a PSG-nél! – HIVATALOS

Nem túlzás azt állítani, hogy egy kiváló sportigazgató ugyan olyan fontosnak mondható egy csapat életében, mint például egy jó edző. A sportigazgatók számára nem igazán jut ki túl sok elismerés, rivalda fény a szép eredményekért, pedig ők is keményen dolgoznak azért, hogy az adott együttest, ahol tevékenykednek, minél sikeresebb legyen. Nos, múltja alapján a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain egy rendkívül tapasztalt, s mondhatni kiváló szakembert szerzett meg erre a posztra…

80509

Az Unai Emery által irányított Paris Saint-Germain pénteken jelentette be hivatalos közleményében, hogy megegyezett a Porto korábbi sportigazgatójával és alelnökével, nevezetesen Antero Henrique-vel. 

A 49 esztendős Antero Henrique 1990-ben csatlakozott a Porto csapatához, ahol egészen 2016 szeptemberéig dolgozott. Ezen hosszú időszak alatt a portugál úriember az alelnöki pozícióig tornászta fel magát. Nem mellesleg a Paris Saint-Germain együttesénél a távozó Olivier Letang helyét vette át Antero Henrique.