Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus színeiben folytathatja a Bayern szélsője! – sajtóhír

A Tuttosport információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus vezetői a következő napokban Münchenbe utaznak annak érdekében, hogy egyezségre jussanak a bajorok színeiben futballozó Douglas Costa esetleges szerződtetéséről…

Bayern Muenchen v VfL Wolfsburg - Bundesliga

Az olasz napilap arról ír, hogy a 26 esztendős Douglas Costa 30 millió euró ellenében mozdítható Münchenből. Minden bizonnyal a Bayern mindenképp megfog válni a brazil szélsőtől, már csak az a kérdés, melyik csapatban is folytatja karrierjét. Bár a Juventus valóban komolyan érdeklődik iránta a hírek alapján, viszont állítólag többek között a Tottenham Hotspur is szívesen a soraiban tudná a kiváló játékost. 

Douglas Costa 2015 nyarán csatlakozott a Bayern München keretéhez. A brazil szélső a 2015/2016-os szezonban remek teljesítmény nyújtott, elsődlegesen rengeteg gólpasszával segítette a bajorok játékát. A 2016/2017-es idényben viszont Ancelotti érkezésével a háttérbe szorult, ám amikor pályán volt egyáltalán nem ment számára rosszul a játék. Minden frontot egybe véve 77 mérkőzésen jutott szóhoz a bajorok színeiben, melyek során 14 alkalommal volt eredményes illetve 27 gólpasszt osztott ki a társai között.