Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dembele: “Az az álmom, hogy a Barcelonában játszhassak”

A Borussia Dortmund francia támadója nyíltan kijelentette, hogy egyszer mindenképpen szeretne a Barcelonában futballozni. 

nintchdbpict000309030828

Forrás: thesun.co.uk

A 20 éves francia válogatott játékos 2016 nyarán csatlakozott a Borussia Dortmund csapatához, de állítása szerint a Barcelona már akkor is felkereste. A németek nagyon jól jártak vele, hiszen Dembele a szezonban 49 mérkőzésen szerepelt, amelyeken 10 találatig jutott, és 21 gólpasszt osztott ki társainak. Az elmúlt hetekben a spanyol sajtóban ezért többször megjelent, hogy a Barcelona ezen a nyáron is megpróbálja leigazolni a játékost, ami úgy tűnik, neki sem lenne éppen ellenére.

“Tavaly sokat beszéltem Robert Fernandezzel, (a Barcelona sportmenedzserével – szerk.). Az az álmom, hogy egy nap náluk játszhassak, a Barcelona játékosa legyek. Most viszont nagyon jól érzem magam Dortmundban, 2021-ig szerződésem is van a klubbal, így nem foglalkozom a megjelenő pletykákkal.”

A Barcelona igazolási listáján állítólag előkelő helyet foglal el Dembele, de szóba került a Bayern München szélsője, Douglas Costa is, ha nem sikerülne megszerezniük a franciát.