Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lyon: Előrehaladott tárgyalások a Chelsea szélsőjéről!

Az Olympique Lyon klubelnöke, Jean-Michel Aulas maga ismerte el, hogy szeretnék megszerezni a Chelsea futballistáját, Bertrand Traorét.

(Kép: independent.ie)

Lyonban is konkrét elképzelésekkel rendelkeznek a csapat megerősítését illetően. A lehetséges érkezők egyikére a franciák elnöke, Jean-Michel Aulas konkrét utalást is tett. “Szeretnénk a klubhoz hozni Bertrand Traorét is! Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Chelsea-vel, de nem lesz könnyű a megállapodás, hiszen több klubot is érdekel a játékos. A mi célunk viszont abszolút egyértelmű!” – Jelentette ki Aulas úr, miközben szombat délután a Lyon hivatalos sajtótájékoztató keretein belül mutatta be új szélső hátvédjét, a brazil Fernando Marcalt.

A Burkina Faso-i válogatott Traoré 2016-ban három éves szerződést kötött a Chelsea együttesével. A 21 éves támadó szellemű futballista a mögöttünk hagyott idényt az Ajax együttesénél töltötte, ahol igen jó játékkal hívta fel magára a figyelmet, nem mellesleg 39 tétmeccsen 13 gólt és 6 gólpasszt jegyzett Amszterdamban. A játékos piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 8 millió euróra taksálja.