Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve: A Unitedból érkezhet Dani Alves utódja! – sajtóhír

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Marca információi szerint könnyen lehet, hogy Dani Alves idén nyáron elhagyja a Juventus csapatát, s a Premier League-ben folytatja karrierjét. Nos, a rutinos brazil hátvéd utódja a pletykák szerint éppen az angol élvonalból érkezhet…

Matteo-Darmian-MU-2015-1024x576

A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, a Massimiliano Allegri által irányított Juventus ismét megpróbálkozik a Manchester United kötelékébe tartozó Matteo Darmian megszerezésével, aki Dani Alves utódjaként érkezhet. A “zebráknak” azonban nehéz dolguk lesz, mivel állítólag az AS Róma is komoly érdeklődést mutat iránta. Nos, amennyiben nem sikerülne megszerezniük az olasz hátvéd, abban az esetben van még néhány jelölt. A listán a hírek szerint még ott szerepel többek között a szintén olasz Mattia De Sciglio (AC Milan) vagy éppen a spanyol Hector Bellerin (Arsenal) neve is. 

A Manchester United 2015 nyarán igazolta le Matteo Darmiant a Torino együttesétől. Első szezonjában gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt a kezdőből, míg a második idényében kevesebb játéklehetőséghez jutott a “vörös ördögök” tagjaként. Minden frontot egybe véve 68 mérkőzésen kapott lehetőséget a manchesteri gárda színeiben. A klubhoz egyébként 2019-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 12 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.