Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpoolba igazolt a Roma szélsője! – HIVATALOS

Már hetek óta cikkeztek arról a nemzetközi sportsajtóban, hogy az olasz élvonalban szereplő AS Roma egyiptomi válogatott szélsője, Mohamed Salah hamarosan az angol első osztályú Liverpool játékosa lehet. Az üzlet pedig ma este megköttetett, a vörösök bejelentették a villámléptű támadó érkezését!

19420872_10203250914549473_4428111607159113037_nMohamed Salah a Liverpool dresszében (fotó: liverpoolfc.com)

A tárgyalások állítólag már hetek óta tartottak a római klub és a Mersey-parti csapat között, végül sikerült megállapodnia egymással a két Bajnokok Ligájában induló alakulatnak. Amennyiben hinni lehet a híreknek, a 25 éves Mohamed Salah 42 millió euróért vált klubot, a jövőben pedig bizonyos feltételek teljesülése esetén további 8 millió euróval gazdagodhat a futballista volt klubja, a Roma. A játékos fizetése 90 000 font lehet hetente, a szerződés időtartama 5 év.

Angol és olasz lapinformációk szerint Jürgen Klopp első számú kiszemeltje volt szélső támadó posztra Salah, és az ő megszerzése nagy fegyvertény a Liverpool számára, különösen azok után, hogy a Southampton középhátvédjével, Virgil van Dijk-kal alaposan befürödtek a közelmúltban.

Salah minden sorozatot figyelembe véve 41 mérkőzésen 19 gólt és 15 gólpasszt szorgoskodott össze a mögöttünk hagyott szezonban. Érdekesség, hogy három évvel ezelőtt egyszer már majdnem a Liverpool játékosa lett, akkor viszont az utolsó pillanatban érkezett a Chelsea ajánlata, és a szélsebes játékos Londonban kötött ki. Most ismét szerencsét próbál a Premier League-ben, immár vörös mezben.