Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bologna: Világsztár érkezhet Nagy Ádám mellé a középpályára

A 33 éves holland középpályás szerződéséből még van egy év, ám ő mégis váltana. Mindezt azért, hogy helyet kapjon a nemzeti tizenegyben. A cél érdekében mindent elkövet, és Nagy Ádám csapata talán segítségére lehet.

sneijder-ned-131

A válogatott az első (Fotó: football oranje.com)

2013 óta játszik a Galatasarayban, mellyel többszörös bajnok lett. A Bajnokok Ligájában is letette a névjegyét Wesley Sneijder, aki úgy néz ki távozik Törökországból.

Az MLS-ben (észak-amerikai bajnokság) szereplő Montreal Impact befutó lehet, de…! Ezzel csak az a bökkenő, hogyha Sneijder átmegy a tengerentúlra akkor valószínűleg kimarad a 2018-as világbajnokságra készülő holland keretből. Így mindenképpen egy európai csapat lehet inkább a befutó.

A Tuttosport úgy véli Sneijder egy évre a Bolognához fog szerződni – ami a Montreal testvércsapata – ­­és csak a vb után menne Amerikába. Ha igaz amit az olasz lap ír, akkor Sneijder személyében egy tapasztalt, világklasszis lehet Nagy Ádám új csapattársa, akitől rengeteget tanulhat, és aki mellett nagyot fejlődhet a magyar labdarúgó.

Sneijder nem zárt rossz szezont: 33 mérkőzésen 5 gólt lőtt és 17 gólpasszt adott. Ára a Transfermarkt szerint 6 és fél millió euró.

Szerző: Mihók Richárd