Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Deulofeu nem akar visszatérni Barcelonába – sajtóhír

Brit lapértesülések szerint az Everton spanyol támadója, Gerard Deulofeu nem szeretne visszatérni nevelőegyesületéhez, a Barcelonához. 

Deulofeu-1

Forrás: dreamteamfc.com

A brit Daily Mail információi szerint, hiába van a Barcelonának visszavásárlási opciója a fiatal spanyol támadóra, Deulofeu nem kér a katalánokból. A játékos  2015-ben került a Barcelonától az Evertonhoz, és akkor a szerződésébe egy záradékot is elhelyeztek, amely értelmében 12 millió euró ellenében visszavásárolhatják a 23 esztendős támadót.

2017-ben a több játéklehetőség reményében az olasz AC Milan csapatához került kölcsönbe, ahol sikerült a kezdőbe is sikerült bekerülnie: 31 mérkőzésen összesen 4 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A teljesítményével a Barcelona is megvolt elégedve, és a hírek szerint úgy döntöttek, hogy érvényesíteni fogják az opciójukat a játékosra, ám Deulofeu a brit lapok szerint elutasította a dolgot, mivel nem szeretne a cserepadon ülni. Számára a legfontosabb a játékmennyiség, így nem áll szándékában visszatérni a Barcelonához. A Daily Mail azt is megemlíti, hogy Deulofeu szívesen visszamenne a Milanhoz, igaz ők már vettek egy csatárt, André Silva személyében.