Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nigériai csillagot igazolt az Everton! – HIVATALOS

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a tehetséges nigériai szélső támadót, nevezetesen Henry Onyekuru-t. 

Henry2

Az ifjú Henry Onyekuru öt esztendőre szóló kontraktust írt alá a Ronald Koeman által irányított Everton csapatával – írja a liverpooli gárda honlapja. Az angol klub nem hozta nyilvánosságra a KAS Eupen együttesétől leigazolt fiatal nigériai támadó vételárát. Onyekuru-t egyébként rögtön kölcsön is adta az Everton, méghozzá az RSC Anderlecht-nek. 

Henry Onyekuru remek teljesítményt nyújtott a KAS Eupen csapatában az előző idény folyamán, minden frontot egybe véve 41 találkozón jutott szóhoz a tehetséges futballista, melyek során 24 alkalommal volt eredményes illetve 9 gólpasszt osztott ki a társai között. 

A 20 esztendős Henry Onyekuru tehát a következő idényben a Bajnokok Ligájában is bizonyíthatja, hogy valóban komoly jövő előtt áll, hiszen ugyebár az RSC Anderlecht biztosan ott lesz a csoportkörben.