Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Spanyolországból érkezhet Salah utódja!

Sajtóhírek szerint az AS Roma egyik legfőbb kiszemeltje Mohamed Salah pótlására az Athletic Bilbao sélsője, Inaki Williams.

(Kép: as.com)

Mohamed Salah-ért ugyan szép összeget kapott a Roma a Liverpooltól, az egyiptomi támadó gyorsasága, továbbá például a legutóbbi szezonban 41 tétmérkőzésen szerzett 19 gólja és 15 gólpassza nagyon fog hiányozni az “Örök Városban”. A rómaiak új sportigazgatója, Monchi egyik fő feladata a nyáron nem is lehet más, mint az egyiptomi pótlása!

A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy Monchi már ki is szúrta magának a fő célpontokat, akik közül az első számú jelölt az Athletic Bilbao spanyol utánpótlás válogatott szélsője, Inaki Williams. A neves olasz sportlap arról ír, hogy a gyors és labdabiztos 23 esztendős játékos tökéletesen illeszkedne a “farkasok” új vezetőedzője, Eusebio di Francsco által közkedvelt 4-3-3 -as hadrendbe. A transzfer kapcsán a legfőbb probléma a játékos jelenlegi klubja lehet, ugyanis a Bilbao vélhetően csak hatalmas anyagi haszonért cserébe válna meg egyik kulcsjátékosától.
A mértékadó transfermakrt.de 25 millió euróra taksálja a spanyol U21-es válogatottal a napokban véget ért korosztályos Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző játékost, akiért a La Gazetta dello Sport szerint ennél csak jóval többet kellene fizetnie a rómaiaknak!

Az említett olasz lapnál azt is tudni vélik, hogy amennyiben a “Williams-hadművelet” sikertelenül zárulna, az FC Barcelona által a napokban visszavárásolt Gerard Deulofeu, a PSG-s Lucas Moura, vagy az FC Porto mexikói szélsője, Jesús Corona szerződtetése kerülhet terítékre az olasz fővárosban.