Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: francia gólzsák a célkeresztben – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Premier Leauge-ben szereplő West Ham együttese francia gólzsákkal erősíthet a Bundesligából. A kalapácsosok legújabb kiszemeltje az FC Köln francia gólvágója.

anthony-modeste-koln_1xeuz0wk9sgg51x2se8i5w7rao

Angol sajtóértesülések szerint a West Ham együttese szerződtetni kívánja az FC Köln francia gólvágóját Anthony Modestét, aki a legutóbbi szezonban a Bundesliga harmadik legjobb góllövője volt 25 találattal. A hírek szerint a WHU 20 millió fontot kínál a német együttesnek a francia támadóért. Kérdés, hogy Modeste egy remekül sikerült szezon után elhagyja-e a német együttest miután az ötödik helyen végzett FC Köln csapatával ezzel pedig a következő szezonban az Európa-liga csoportkörében szerepelhetnek.

Modeste 2015. júniusában igazolt a Köln együtteséhez a Hoffenheimtől ahol két szezonja során 71 mérkőzésen jutott szóhoz és ezalatt 45 gólt szerzett. A gólerős támadó pályafutása során még megfordult a francia Nice, Angers, Bastia és Bordeaux valamint a német Hoffenheim és angol Blackburn együttesében is. Összeségében 319 mérkőzésen szerepelt csapataiban és 129 gólig jutott. A francia U21-es válogatottban is szerepelt 2008 és 2010 között, összesen 16 mérkőzésen ölthette magára a címeres mezt azonban a felnőtt válogatottban mindeddig nem kapott meghívót.

A 29 esztendős francia támadó szerződése 2021-ig érvényes a Köln együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a támadó piaci értékét 20 millió euróra taksálja.

Kép forrása: goal.com