Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a városi riválistól igazoltak védőt – hivatalos

Mint azt már tudni lehetett, a nemzetközi sajtóban már napok óta kész tényként kezelték, hogy Théo Hernandez az Atlético Madrid játékoa a  városi riváloshoz igazol.

sport-preview-theo-hernandez

A Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a városi rivális Atlético Madrid 19 éves francia védőjét Theo Hernándezt. A 19 esztendős balhátvéd hatéves szerződést kötött a királyi gárdával, és a hírek szerint a játékosért 30 milliót fizetett a városi riválisának a Real Madrid.

A „matracosok” közleményében az áll, hogy a 19 éves balhátvéd elutasította az Atlético szerződéshosszabbításai ajánlatát és a Real Madridot választotta, mivel több európai topcsapat ajánltát is visszautasította. Theo Hernández 2007 óta állt a madridi klub alkalmazásában azonban az Atletico felnőttcsapatában nem kapott lehetőséget. A legutóbbi szezont is kölcsönben az Aláves együttesében töltötte ahol 32 mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. A nemzetközi sajtóban már egy jó ideje lehetett olvasni, hogy a fiatal védővel megegyezett a királyi gárda, már csak idő kérdése volt hivatalosan mikor is jelenti be BL-győztes együttes a játékos érkezését. Sőt, mint arról korábban beszámoltunk a marca értesülése szerint az új játékosok bemutatására már pénteken sor kerülhet.

Kép forrása: Goal.com

O.G.