Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Az álmom az, hogy a Premier League-ben játsszak!”

Az Atlético Madrid hátvédje, José Maria Giménez az uruguayi Direct TV-nek adott interjújában nem rejtette véka alá azon véleményét, hogy egy napon szívesen futballozna az angol élvonalban.

(Kép: as.com)

Ugyan az örök vita kérdése, hogy az angol vagy a spanyol élvonal-e a világ legjobb és legerősebb bajnoksága, kétség sem férhet ahhoz, hogy a Premier League vonzó egy futballista számára. Mint kiderült ezen az állásponton van az Atlético Madridban játszó José Maria Giménez is.

“Az álmom az, hogy a Premier League-ben játsszak! Lenyűgöz a bajnokság körítése, valamint a meccsek színvonala! Nem tagadom, szívesen kipróbálnám magam Angliában. Persze ha az Atléticonál azt mondanák, hogy karrierem végéig számítanak rá, nem kérdés, maradnék!” – Nyilatkozta az uruguayi válogatott játékos, aki utolsó szavaival azért kissé megnyugtathatta az Atleti-szurkolókat.

A 22 esztendős több poszton is számításba vehető játékos ezt követően még hozzátette, hogy nagyon hálás az Atlético Madridnak, ahol igazán érett focistává válhatott, ezenkívül nyugodt a jövőjét illetően és büszkén viseli a továbbiakban is a klub mezét. Giménéz szimpatikusan megjegyezte, ő bizony bármiféle átigazolási pletykát elsősorban csak is az ügynökével illetve klubjával hajlandó megvitatni, és ez nem lesz másképp a jövőben sem.