Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Verratti elnézést kért

Marco Verratti a PSG sztárja jelezte a csapatnál a távozási szándékát, annak érdekében, hogy a Barcelonához csatlakozzon, azonban most úgy fest ez nem fog összejönni.

www.goal.com

Ugyanis az olasz középpályást a napokban elnézést kért mind a csapattól, mind pedig a szurkolóktól a PSG hivatalos honlapján:

“Durva dolgok történtek az elmúlt napokban. Láttam, hogy az ügynököm miket nyilatkozott és biztosíthatok mindenkit, hogy az nem teljes mértékben az én álláspontom volt. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől a klubnál, az elnöktől, a szurkolóinktól és természetesen a csapattársaimtól is.”

“Nagyon boldog vagyok itt, kezdődik a felkészülés, ez még jobban motivál, hogy újra belevessem magam a munkába. Tudom,hogy a klub bízik bennem és ezért szeretnék még egyszer bocsánatot kérni.”

Verratti tehát nem cáfolta és nem is erősítette meg azt, hogy a Barcelonához szeretett volna igazolni, azonban úgy fest, hogy a PSG teljes mértékben elzárkózik az üzlettől, akár menni akar a játékos, akár nem.

Josep Maria Bartomeu a Barcelona elnöke ez ügyben azt nyilatkozta, hogy maga a játékos szeretne csatlakozni, de a PSG semmi szín alatt nem szeretné engedni.

Abban biztosak lehetünk, hogy a történetnek ezen része még nem lefutott, de Verratti a francia gigásszal kezdi meg a felkészülést.