Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Diego Costa kölcsönbe kerülhet! – sajtóhír

Újabb kérője akadt a londoni “kékek” gólfelelősének? Mint ismert, már a 2016/2017-es szezon folyamán felröppentek olyan hírek, melyek szerint Diego Costa távozik a Chelsea-től és a kínai ligában folytatja karrierjét. Mire úgy festet, hogy ezek a pletykák eloszlanak, arra jött a nem várt üzenet, melyben a támadó elmondása szerint Conte közölte vele, nem számít rá a továbbiakban….

maxresdefault

Diego Costa kapcsán azóta felvetődött az is, hogy visszatérhet az Atletico Madridhoz (Bővebben itt), a spanyol válogatott támadó állítólag szívesen futballozna újra a “matracosok” színeiben, ám ugyebár az átigazolási tilalom miatt fél évig nem léphetne pályára. 

Costa kapcsán azonban újabb pletyka jelent meg. Az AS úgy értesült, hogy a Besiktas szeretné kölcsönvenni a 2017/2018-as szezon első felében a Chelsea támadóját. Diego Costa tehát a kiírás őszi részét a neves török csapatnál töltené el, s valószínűleg januártól ismét az Atletico Madridot erősítené… 

Diego Costa egyébként 2014 nyara óta tartozik a Chelsea kötelékébe. Minden frontot egybe véve 120 mérkőzésen lépett pályára a londoni gárda színeiben, melyek során 58 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár