Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Diego Costa januárban tér vissza? – Sajtóhír

Sajtóhírek szerint Diego Costa és az Atlético Madrid januárig kivár, hogy a válogatott támadó visszatérhessen a spanyol fővárosba.

(Kép: metro.co.uk)

A FIFA eltiltása miatt új játékost 2018. január 2-áig nem regisztrálható Atlético Madridnál igyekeznek nem keseregni a kirótt átigazolási tilalom miatt. Diego Simeone kérésére pedig az erősítések januárban érkezhetnek. Az egyik legfőbb kiszemelt a Chelsea csatára Diego Costa – a másik Sevillás Vitolo lehet.

A korábbi Atlético-játékos szekere kifelé áll Londonból, és nem titok, Costa sem bánná, ha újra az Atltéico mezében kellene futballoznia.
A Marca legfrissebb beszámolója szerint a madridiak minden követ megmozgatnak, hogy a januárban megszerezhessék a 28 esztendős támadót, ez ügyben pedig már igen komoly egyeztetések zajlanak a háttérben az angol bajnok képviselőivel. A neves madridi sportlapnál egyébként úgy fogalmaznak, hogy Diego Costa valahol félúton jár azt illetően, hogy januárban visszatérjen a “matracosokhoz” (…)

(…) Addig azonban még például azt illetően is közös nevezőre kellene jutnia a két klubnak, illetve a játékosnak, hogy az új szezon első felében Diego Costa játszik-e a Chelsea-ben, netán kölcsönbe megy, vagy januárig az Atlético keretével edz… Szerintünk lesz még csavar a történetben!