Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiütéses győzelemmel kezdett a Bayern – VIDEÓ

Coman a Juventustól már végleg a Bayern Münchenbe került, mivel a klub elégedett volt a kölcsönvett játékossal, és megvásárolta őt.

Bayern

Felkészülési mérkőzésen már meg is hálálta a bajoroknak, hogy igényt tartanak a szolgálatára. Az Erlangen-Bruck ellen aratott 9:1-es kiütéses sikert a német bajnok. Evina nyitotta meg a gólok sorát a 16. percben, majd a 28. minutumban megismételte az előbbi teljesítményét. Friedl volt az, aki 3 perccel az első talált után duplázta a bajorok előnyét. Coman a 30., illetve a 41. percben villant. Két góljának köszönhetően már 5:0-ra vezetett a Bayern München a félidőben.

A második játékrészben sem lazsált az erősen tartalékosan felálló bajnokcsapat. Strein az 53. percben folytatta a gólgyártást. Hingerl ezt követően kétszer is eredményes volt, a 90. percben neki köszönhetően alakult ki a 9:1-es végeredmény. A bajorok 8. gólját Obermair jegyezte, míg az ellenfél együtteséből Foth rúgta meg a becsületgólt.

A mérkőzés bebizonyította, hogy Coman végleges szerződése jót tett mind a játékosnak, mind a csapatnak. Ha a bajnokikon is ugyanígy fogja szállítani a gólokat, akkor lesz félnivalója az ellenfeleknek.

Erlangen-Bruck – Bayern München 1:9 (0:5)
Gólszerzők: Foth (86.) ill. Evina (16. 28.), Friedl (19.), Coman (30. 41.), Strein (53.), Hingerl (78. 90.), Obermair (83.)

https://www.youtube.com/watch?v=CLXzdmIYu5c

Felkészülési meccsnaptár 

júl. 06 Wolfratshausen – Bayern München
júl. 09. FSV Erlangen-Bruck – Bayern München
júl. 19. Bayern München – Arsenal
júl. 22. Bayern München – AC Milan
júl. 25. Chelsea – Bayern München
júl. 27. Bayern München – Inter Milan

kép: dailypost

Nagy Gábor